Kunststof kozijnen, gevel
Kunststof Kozijnen, Gevel, Achterdeur
Kunststof Achterdeur
Kunststof kozijnen, gevels
Kunststof Voordeuren

Kunststof kozijnen

Alle kunststof kozijnen worden schoon en netjes opgeleverd. De montage wordt uitgevoerd door VKG gecertificeerde monteurs.
Uw huis (pand) is dezelfde dag weer wind- en waterdicht.

Kunststof kozijnen

Isolerend

Onze kunststof kozijnen zijn uitgerust met hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije zachte kunststof afdichtingen en isoleren warmte en geluid.

Kunststof kozijnen

Beschermend

Rechte of geprofileerde glaslatten bieden optimale bescherming tegen wind en water en voorkomen streepvorming op uw glas.

Kunststof kozijnen

Naast de diverse kleuren en mogelijkheden (denk b.v. aan een houtlook verbinding) die kunststof kozijnen te bieden hebben, biedt het gebruik van kunststof kozijnen ook veel voordelen.

Het grootste voordeel voor u zit hem in het feit dat u uw kozijnen, -ramen en -puien door MB Het Gooi laat monteren. Naast een perfecte afwerking staat MB Het Gooi ook voor duurzaam werk, onderhoud en garantie.

MB Het Gooi staat garant voor een deskundige, schone montage van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en zonweringen. Onze ervaring met Keralit schroten, Trespa en Rockpanel platen en Argeton tegels en onze kennis van de te gebruiken materialen en profielen zorgen er voor dat u de montage gerust aan ons kunt overlaten.

Keurmerken en hoogwaardige merken.

VKG Keurmerk – Politie Keurmerk Veilig Wonen
Merken waarmee wij graag werken.