Kunststof Voordeuren
Kunststof Voordeur
Kunststof Voordeur
Kunststof Voordeuren
Kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien

OBUK Collectie

Ultramoderne techniek met kostbare productdetails en hoogwaardig designglas

OBUK voordeuren

De fabrikant OBUK van voordeurpanelen behoort tot de meest innovatieve kwaliteitsaanbieders. Sinds 1980 wordt in het Munsterlandse Oelde ambachtelijk handwerk gecombineerd met de productie op ultramoderne installaties.

Individuele aanpassingen aan de wensen van de klant ten aanzien van vormgeving, proporties, oppervlakken en technische paneelopbouw zijn karakteristiek voor de ‘specialist voor bijzondere uitvoeringen‘.

Momenteel omvat het assortiment ongeveer 150 basismodellen van aluminium, GVK-resin en glas. Stijlrichtingen van klassiek en tijdloos tot modern passen bij nagenoeg elke architectuurstijl.

OBUK Perfect-Line

U krijgt niet alleen een voordeur, maar meteen een compleet uitrustingspakket en montage. Ultramoderne techniek met kostbare productdetails en hoogwaardig designglas zijn kenmerkend voor deze serie OBUK voordeuren. Alle OBUK deuren beschikken standaard over een doorlopend, vleugel afdekkend deurblad, driedubbel glas met optimale energie-efficiëntie, een grote kleuren veelzijdigheid en nog veel meer.

OBUK Basic-Line

De Basic-Line van de OBUK voordeuren is onderverdeeld in een moderne en klassieke variant. Tevens kunnen wij ook de OBUK volledig-glas deuren voor u leveren en monteren. U zou graag alleen een paar extra opties willen kiezen? Dan is de productserie Basis-Line Plus precies wat u zoekt. Bij deze instapmodellen zit een modulesysteem. Zo bepaalt u de uitrusting en de prijs van uw individuele droomdeur helemaal naar uw eigen wensen.

Obuk deuren