Kunststof Dakkapel
Kunststof dakkapellen
Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Alle kunststof dakkapellen worden schoon en netjes opgeleverd.
De montage wordt uitgevoerd door SKG gecertificeerde monteurs.
Uw huis (pand) is dezelfde dag weer wind- en waterdicht.

Kunststof dakkapel

Nieuwe dakkapel

Een nieuw dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht. Tevens zijn onze dakkapellen warmte – en geluid isolerend. Lees meer over nieuwe dakkapellen.

Kunststof dakkapel

Dakkapel renoveren

Wij kunnen uw oude dakkapel renoveren tot een zo goed als nieuw kunststof dakkapel. Lees hier meer over dakkapellen renovatie.

Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel

Naast de diverse kleuren en mogelijkheden (denk b.v. aan een houtlook verbinding) die kunststof dakkapellen te bieden hebben, biedt het gebruik van kunststof dakkapellen ook veel voordelen zoals het creëren van ruimte.

Het grootste voordeel voor u zit hem in het feit dat u uw kunststof dakkapellen, -kozijnen, -deuren en -schuifpuien door MB Het Gooi laat monteren. Naast een perfecte afwerking staat MB Het Gooi ook voor duurzaam werk, onderhoud en garantie.

MB Het Gooi staat garant voor een deskundige, schone montage van dakkapellen, kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en zonweringen. Onze ervaring met Keralit schroten, Trespa en Rockpanel platen, Argeton tegels en onze kennis van de te gebruiken materialen en profielen zorgen er voor dat u de montage gerust aan ons kunt overlaten.

Keurmerken en hoogwaardige merken.

SKG Keurmerk – Politie Keurmerk Veilig Wonen
Merken waarmee wij graag werken.